REGISZTRÁCIÓ
Slider

Regisztráció részletei & passzok hamarosan!

Regisztráció részletei & passzok hamarosan!

Regisztráció feltételei

Általános

Regisztrációddal elfogadod a rendezvény részvételi valamint a regisztrációs szabályait. Részvételi szabályokat  ITT találod.

Amennyiben a regisztrációdat követő 5 napon belül nem kapsz megerősítő e-mailt, kérlek írj nekünk az alábbi címre: regisztracio@pepitasummerswing.hu

Amennyiben lehetséges partnerrel regisztrálj! Partner nélkül is tudsz regisztrálni, de ebben az esetben, kérlek ne feledd, hogy a vezető-követő arányok megtartása érdekében várólistára kerülhetsz. Competition & Show-ra csak párban lehet regisztrálni. 

Regisztrációd során tudod jelezni nekünk a szállással kapcsolatos igényeidet (pl.: kivel szeretnél egy szobában lenni, milyen típusú szobában szeretnél megszállni). Ezen kéréseidnek megpróbálunk eleget tenni, de nem tudjuk garantálni, hogy a kérésed megvalósul.

A szobákat a regisztrációk érkezésének sorrendjében töltjük fel.

Fizetési & lemondási feltételek

Amennyiben a fizetési feltételeket tartalmazó e-mailben közölt fizetési határidőket elmulasztod töröljük a regisztrációdat.

Fizetési lehetőségek: készpénz vagy átutalás. Más fizetési módot nem áll módunkban elfogadni. A további részleteket a regisztrációs válaszlevél tartalmazza. 

Regisztrációdat bármikor tudod törölni az alább feltételekkel:

  1. 2020. június 30. napjáig törölt regisztráció esetén a befizetett díjak 80 %-át tudjuk megtéríteni.
  2. 2020. július 1. és 2020. július 31. között törölt regisztráció esetén a befizetett díjak 50 %-át tudjuk megtéríteni.
  3. 2020. augusztus 1. és 2020. augusztus 19. között törölt regisztráció esetén a befizetett díjakat nem áll módunkban megtéríteni.

Passod más személyre át tudod ruházni, de a regisztráció feltételein nem tudunk változtatni, amennyiben valamit szeretnél lemondani a passból. A vezető passokat csak vezetők, míg a követő passokat csak követők vehetik át azonos szinten.