REGISZTRÁCIÓ
Slider

Pepita Summer Swing Részvételi Szabályok

Amennyiben csatlakozol hozzánk bármely rendezvényünkön, részvételeddel az alábbi  szabályokat is elfogadod:

Részvételnek minősül: rendezvényre való regisztráció; jegy vagy bérlet vásárlás; rendezvény helyszínén való megjelenés.

Kérlek hozz magaddal váltó cipőt! Táncterem vagy táncparkettnek kijelölt helyiségben váltócipő használata kötelező!

A rendezvényünkön saját felelősségedre veszel részt.

Az értékeidért és saját fizikai épségedért te felelsz. Kérlek vigyázz magadra és a rendezvény többi résztvevőjére is.

Az Egyesület, a szervezők és az önkéntesek (továbbiakban együttesen: szervezők) nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért.

A rendezvény ideje alatt elhagyott tárgyakat a rendezvényt követő két hétig őrizzük meg. Amennyiben elhagytál valamit kérlek keresd a szervezőket!

Az Egyesület a regisztráció során megismert adatokat harmadik fél részére nem adja ki.

Amennyiben a rendezvényen kép- hang- és vagy videófelvétel készül, amelyen esetleg Te is feltűnhetsz, úgy azzal kapcsolatban nem léphetsz fel semmilyen követeléssel a szervezőkkel vagy a felvétel készítőivel szemben. Továbbá tudomásul veszed, hogy a felvételek online és egyéb módokon is országos, valamint nemzetközi szinten közvetítésre, vagy nyomtatott és online sajtóban vagy webes felületen megjelenítésre kerülnek. A felvételeket az Egyesület jogosult a jogszabályoknak megfelelően, saját döntése alapján felhasználni, ideértve akár a személy- és vagyonbiztonság védelme érdekében történő felhasználást, ilyen célból hatóságnak vagy más érdekeltnek történő átadást is.

Rendezvényeink területére bármely veszélyes tárgyat (különösen: ütő-, vágó- és pirotechnikai eszköz) bevinni tilos.

Kérünk téged, hogy ne folytass olyan tevékenységet, amely a rendezvényt megzavarja, meghiúsítja vagy a rendezvényen résztvevők személyiségi jogait vagy vagyoni javait sérti vagy veszélyezteti, továbbá ne tanúsíts kérlek olyan magatartást amely rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató. Továbbá kérünk téged, hogy  kerüld bármely személy ellen irányuló etnikai, vallási, politikai, nemi vagy bármilyen más alapú diszkriminációt, aktuálpolitikai megnyilvánulást, tevékenységet is. Amennyiben ezen magatartási szabályokat nem tartod be és a szervezők kérésére sem hagysz fel velük a rendezvény további részvételéből a szervezők kizárhatnak részvételi díjad megtérítése nélkül.

Az Egyesület és a szervezők fenntartják a rendezvénnyel kapcsolatban a programváltozások jogát.